站长力推信誉网投【5717.COM】集团直营★AG女优发牌★万人棋牌★捕鱼爆大奖★注册瓜分百万彩金
【威尼斯人集团◆上市公司】★★顶级信誉★■★每月亿元返利★■★大额无忧★■★返水3.0%无上限★

标题: 经典笑话(广东版)
yb2002510
该用户已被删除

经典笑话(广东版)

一日,小明去睇佢阿妈打麻雀,点知佢阿妈就输咗好多,就话:"咁叼hi嘅!输咗咁多!!" 小明就问:"阿妈,  阿妈!咩嘢系叼hi啊?" 咁小明阿妈就唔想小明学坏,就话:"叼hi咪即系打麻雀咯
    第二日,小明见到佢家姐 喺阳台玩琴, 点知佢家姐就大大声声咁讲:"咁hi烦嘅! 唔学喇!!" 小明走去问"家姐,乜嘢系hi啊?" 佢家姐话:"hi咪係琴咯!"
    过咗一阵佢老豆开车番嚟就喺楼下大声嗌:"小明落嚟帮手睇住部车!个车胎爆 咗啊!我攞去整!好7烦啊!" 小明落到去就问:"老 豆,咩系7啊??" 佢老豆就讲:"7咪系车胎咯!咪问咁多啦!"
    一阵又过去喇!小明嘅阿公嚟到就 问小明:"小明啊,你阿妈去咗边啊?" 小明就 话:"佢去咗同人叼hi啊!" 佢阿公话:"乜你吖妈咁贱贱格嘅!咁你家姐呢?" 小明又话:"家姐喺阳台玩hi啊!" 阿公又问:"咁你老豆呢?冇话我听去叫鸡啊!!" 小明笑住讲:"老豆条7爆咗,攞咗去整啊!!"

顶部
linchm
该用户已被删除

支持楼主
可惜不懂白话的人看不懂

顶部
fghi374
该用户已被删除

丽妍堂真舒服排汗机

[b][size=6]正品丽妍堂真轻松排汗运动机厂家直销13738963879原厂正品--丽妍堂真轻松排汗运动机,蒸美康排汗运动机厂家。优惠直销.订购热线0579-87368390,运动排汗,强身健体,采用薰蒸的原理,集排毒,减压,健体,美容养颜,减肥,黄金睡眠功效为一体.每天蒸一蒸,跟疲劳,斑点,毒素说再见. 丽妍堂排汗,丽妍堂排汗机好不好,丽妍堂排汗机怎么样,丽妍堂排汗机好吗,丽妍堂真轻松排汗机 丽妍堂排汗运动机,丽妍堂排汗机的价格,丽妍堂真舒服排汗机,丽妍堂排汗机好不好,丽妍堂排汗机怎么样,丽妍堂排汗机好吗,丽妍堂排汗机价格,丽妍堂蒸汽排汗机。公司网站:www.hd273.com[/size][/b]

顶部
cid2286

UID 3621916
精华 0
积分 1183
帖子 622
支持楼上的。

顶部
goulengtiaoleng

UID 4420739
精华 0
积分 18